A webáruházban regisztráció nélkül is lehet vásárolni!
12 Oct

Mobil szkennerekkel sokkal rugalmasabb a munkavégzés!

Az irodai berendezések kiválasztásakor sokaknak fontos, hogy a megvásárolni kívánt készülék ne csupán megbízható legyen, hanem tudja biztosítani a rugalmas munkavégzést is. Egyeseknél nem ritka, hogy munkaköri feladataikat otthon vagy más helyszínen kell elvégezniük, ehhez pedig mindenképp mobilis eszközökre van szükség. Amennyiben Önnek is hasonló elvárásai vannak, és teendőihez gyakran kell szkenner, ajánljuk figyelmébe a hordozható típusokat!

Read More
15 Sep

Canon színes nyomtatók és másológépek: válassza ismert, jól bevált márka termékeit!

Tény, hogy manapság óriási a kínálat a színes nyomtatókból és másológépekből. Többféle márka kínál, különböző területekre berendezéseket, eltérő árkategóriában. Ebben a gazdag választékban a vásárlók közül jó páran teljesen elvesznek, és emiatt nagyon nehezen tudják meghozni a döntést a megfelelő készülék kiválasztásakor. Egyeseknek szükségük lenne gyors ajánlásra, hogy egyszerűen megtalálhassák az ideális berendezést. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, válasszon ismert, jól bevált termékeket, a Canon színes nyomtatókat és másológépeket!


Read More
27 Aug

Konica Minolta színes nyomtató-másológép: minőség kedvező áron!

Multifunkciós irodai készüléket szeretne vásárolni, és a lehető legjobb megoldást keresi annak érdekében, hogy sokáig számíthasson új berendezésére, és a lehető legtöbb feladatot el tudja vele látni, amire a munkavégzéshez szüksége van? A Konica Minolta színes nyomtató-másológépet Önnek fejlesztették ki!


Read More
25 Aug

A Xerox színes nyomtató másológép nagyszerű választás, ha a megbízhatóság az első!

A Xerox régóta az élvonalba tartozik a nyomtatók, illetve másológépek terén, ami nem véletlen. A márka termékei híresen megbízhatóak és tartósak, és mindig is a legmodernebb technológiákat kínálták az ügyfelek számára. Cégünk nagy választékban kínál Xerox színes nyomtató és másológépeket, amelyeket bizonyára Ön is elégedetten fog használni hosszú éveken át.


Read More
27 Jul

Canon lézernyomtatók széles kínálatával várjuk a vásárlókat!

Tény, hogy napjainkban rengeteg nyomtató közül lehet válogatni, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő készüléket. A választékból az egyik legnépszerűbb márka egyértelműen a Canon. Amennyiben Ön is ezt a márkát választaná, és lézernyomtatóra lenne szüksége, ismerkedjen meg a kínálatunkkal!


Read More
20 Jul

EPSON színes nyomtató másológépekkel nem kell lemondania a színekről és a képminőségről!

A nyomtatás és a fénymásolás is jól ismert és gyakran alkalmazott tevékenységek az irodai környezetben. Ma már az ilyen feladatokhoz sokféle irodai gépet lehet igénybe venni. Ha új gépet kell vásárolni, több dologban is dönteni kell.

Read More
19 Jun

Mobil dokumentum szkennert vásárolna?

A dokumentumok digitalizálása egyre nagyobb teret követel magának, ami érthető is, hiszen papír alapon sokkal nehézkesebb azok tárolása, mint fájlként. 

Read More
19 Jun

Üzleti tintasugaras nyomtatók: RIPS / ENTERPRISE

Az üzleti tintasugaras nyomtatók közül magasan kiemelkednek a RIPS / ENTERPRISE készülékek, melyek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Az alábbiakban ezeket vesszük sorra.


Read More
15 May

EcoTank fekete-fehér nyomtató: lézernyomtató helyett

Lézernyomtatót általában akkor érdemes vásárolni, ha igen nagy mennyiségű, fekete-fehér nyomtatásra van szükség - ez általában közületeknél, illetve irodákban fordul elő.

Read More
15 May

EcoTank színes nyomtatók: sokoldalú nyomtatás minden területen

Az EcoTank színes nyomtatók az Epson termékei, és a cég mindig is híres volt a kiváló minőségről, a sokoldalúságról és az elérhető árról. Az EcoTank sorozatnak van ezeken felül még egy kiemelkedő tulajdonsága, ami mind az otthonokban, mind az irodákban lényeges szempont: a gazdaságosság.

Read More