A webáruházban regisztráció nélkül is lehet vásárolni!
15 May

EcoTank fekete-fehér nyomtató: lézernyomtató helyett

Lézernyomtatót általában akkor érdemes vásárolni, ha igen nagy mennyiségű, fekete-fehér nyomtatásra van szükség - ez általában közületeknél, illetve irodákban fordul elő.

Read More
15 May

EcoTank színes nyomtatók: sokoldalú nyomtatás minden területen

Az EcoTank színes nyomtatók az Epson termékei, és a cég mindig is híres volt a kiváló minőségről, a sokoldalúságról és az elérhető árról. Az EcoTank sorozatnak van ezeken felül még egy kiemelkedő tulajdonsága, ami mind az otthonokban, mind az irodákban lényeges szempont: a gazdaságosság.

Read More
22 Apr

Epson WorkForce Pro WF-C5710DWF: kisebb irodák ideális eszköze

Az Epson WorkForce Pro WF-C5710DWF kis munkacsoportokra tervezett nyomtató, ami tökéletes az olyan vállalkozások számára, amelyeknek fontos a hatékonyság növelése, a költségek csökkentése, valamint a környezetre gyakorolt hatás minimalizálása. A lézernyomtatókhoz képest számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes figyelembe venni egy nyomtató beszerzésekor.

Read More
22 Apr

Mobil szkenner: hordozható megoldás a dokumentumok kezeléséhez

A papír alapú dokumentumok megdöbbentően sok helyet foglalnak el egy irodában, pedig manapság már elektronikus formában is tárolhatjuk őket. 

Read More
24 Mar

Mobil szkenner: legyen kényelmes a munkavégzés!

Vannak olyan irodai munkák, amiknél minden perc számít, és az is sok időt vesz el, ha a dolgozónak folyamatosan át kell sétálnia egy másik helyiségbe a nyomtatóhoz vagy a szkennerhez.

Read More
24 Mar

Hordozható mobilnyomtató: válasszon rugalmasabb megoldásokat a nyomtatáshoz!

Sok vállalkozó amiatt nem vásárol szívesen nyomtatót az irodába, mert a legtöbb professzionális berendezés rengeteg helyet foglal el, ráadásul használatukhoz fix helyet is találni kell az irodán belül. 

Read More
26 Feb

Canon színes nyomtatók és másológép: nálunk mindent megtalál egy helyen!

Sok vállalkozónak fontos, hogy irodája teljesen felszerelt legyen, ugyanis a különböző munkálatok során bármilyen igény felmerülhet, például, hogy színes nyomtatványra van szükség.

Read More
30 Jan

Mono Eco Tank nyomtatók ajándékkal!

A nyomtatók sok papírt, sok festéket és szintén jelentős elektromos áramot is felemésztenek. Egy irodában napi szinten működésben lévő nyomtató fogyasztása hatással van az iroda kiadásaira is.

Read More
16 Dec

Gyors és gazdaságos HP színes nyomtató

Egy iroda sem rendelkezik kimeríthetetlen forrásokkal, se végtelen idővel vagy határtalan munkaerővel. A meglévő forrásokkal tehát gazdaságosan kell bánni, és úgy kell beosztani az irodában töltött időt, hogy az a leghatékonyabb legyen. Nem árt, ha a dokumentumok kezelése, például a nyomtatás is felgyorsításra kerül.

Read More
25 Nov

Másológép bérlés: szolgáltatásunk időszakos munkákhoz is ideális!

Egyes vállalkozásokban vannak olyan időszakos munkák, amik esetében szükség lenne másológépre, azonban a rövid távú használathoz nem éri meg egy drága irodai berendezést megvásárolni. Ilyenkor előfordul, hogy a cégvezetők felkeresik ismerőseiket, hogy kölcsönkérjenek egy nagyobb teljesítményű, irodai munkához alkalmas készüléket

Read More