A webáruházban regisztráció nélkül is lehet vásárolni!
27 Jul

Canon lézernyomtatók széles kínálatával várjuk a vásárlókat!

Tény, hogy napjainkban rengeteg nyomtató közül lehet válogatni, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő készüléket. A választékból az egyik legnépszerűbb márka egyértelműen a Canon. Amennyiben Ön is ezt a márkát választaná, és lézernyomtatóra lenne szüksége, ismerkedjen meg a kínálatunkkal!


Read More
20 Jul

EPSON színes nyomtató másológépekkel nem kell lemondania a színekről és a képminőségről!

A nyomtatás és a fénymásolás is jól ismert és gyakran alkalmazott tevékenységek az irodai környezetben. Ma már az ilyen feladatokhoz sokféle irodai gépet lehet igénybe venni. Ha új gépet kell vásárolni, több dologban is dönteni kell.

Read More
19 Jun

Mobil dokumentum szkennert vásárolna?

A dokumentumok digitalizálása egyre nagyobb teret követel magának, ami érthető is, hiszen papír alapon sokkal nehézkesebb azok tárolása, mint fájlként. 

Read More
19 Jun

Üzleti tintasugaras nyomtatók: RIPS / ENTERPRISE

Az üzleti tintasugaras nyomtatók közül magasan kiemelkednek a RIPS / ENTERPRISE készülékek, melyek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Az alábbiakban ezeket vesszük sorra.


Read More
15 May

EcoTank fekete-fehér nyomtató: lézernyomtató helyett

Lézernyomtatót általában akkor érdemes vásárolni, ha igen nagy mennyiségű, fekete-fehér nyomtatásra van szükség - ez általában közületeknél, illetve irodákban fordul elő.

Read More
15 May

EcoTank színes nyomtatók: sokoldalú nyomtatás minden területen

Az EcoTank színes nyomtatók az Epson termékei, és a cég mindig is híres volt a kiváló minőségről, a sokoldalúságról és az elérhető árról. Az EcoTank sorozatnak van ezeken felül még egy kiemelkedő tulajdonsága, ami mind az otthonokban, mind az irodákban lényeges szempont: a gazdaságosság.

Read More
22 Apr

Epson WorkForce Pro WF-C5710DWF: kisebb irodák ideális eszköze

Az Epson WorkForce Pro WF-C5710DWF kis munkacsoportokra tervezett nyomtató, ami tökéletes az olyan vállalkozások számára, amelyeknek fontos a hatékonyság növelése, a költségek csökkentése, valamint a környezetre gyakorolt hatás minimalizálása. A lézernyomtatókhoz képest számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes figyelembe venni egy nyomtató beszerzésekor.

Read More
22 Apr

Mobil szkenner: hordozható megoldás a dokumentumok kezeléséhez

A papír alapú dokumentumok megdöbbentően sok helyet foglalnak el egy irodában, pedig manapság már elektronikus formában is tárolhatjuk őket. 

Read More
24 Mar

Mobil szkenner: legyen kényelmes a munkavégzés!

Vannak olyan irodai munkák, amiknél minden perc számít, és az is sok időt vesz el, ha a dolgozónak folyamatosan át kell sétálnia egy másik helyiségbe a nyomtatóhoz vagy a szkennerhez.

Read More
24 Mar

Hordozható mobilnyomtató: válasszon rugalmasabb megoldásokat a nyomtatáshoz!

Sok vállalkozó amiatt nem vásárol szívesen nyomtatót az irodába, mert a legtöbb professzionális berendezés rengeteg helyet foglal el, ráadásul használatukhoz fix helyet is találni kell az irodán belül. 

Read More